کسب عنوان «مقالهٔ برگزیده» در دهمین کنگرهٔ ملی گیاهان دارویی توسط دانشجویان زیست‌فناوری دانشگاه علم و فرهنگ

در دهمین کنگرهٔ ملی گیاهان دارویی (NCMP 2023) که با داوری از میان ۴۴۸ مقاله در دانشگاه ارومیه برگزار شد، دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ واجد عنوان نویسنده مقاله برگزیده شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، مقالهٔ « Anticancer activity of Aizoon canariense L. against acute lymphocytic leukemia cell line» در رابطه با درمان کمکی سرطان خون، به نویسندگی حمیدرضا گلیان و مهرشاد میردار سلطانی، عضو انجمن علمی - دانشجویی زیست‌فناوری دانشگاه و دکتر شیلان نصری به‌عنوان مقالهٔ برگزیده در این کنگره انتخاب شد.
کنگره ملی گیاهان دارویی بزرگترین رویداد علمی گیاهان دارویی کشور است که هر ساله با حضور صدها نفر از متخصصان و محققان گیاهان دارویی برگزار می‌شود و این رویداد امسال طی روزهای ۲۱ و ۲۲ تیر در دانشگاه ارومیه برگزار شد.

این موفقیت را به این عزیزان و خانوادهٔ دانشگاه علم و فرهنگ تبریک عرض می‌نماییم.